Survivor: Στην Ελλάδα η Μυριέλλα Κουρεντή! O John την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο

0
82

Η πρώην παίκτρια του Survivor απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της από τον Άγιο Δομίνικο ενώ ο φίλος της Τζον την περιμένε.

Μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με τη Τζο Μαριδάκη και τον Απόστολο Ρουβά. Σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η ίδια ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης και ήταν πραγματικά μια αποχώρηση ανατρεπτική καθώς ουδείς περίμενε πως θα αποχωρούσε σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Μαυρισμένη, αδυνατισμένη και με ένα υπέροχο σύνολο η Μυριέλλα Κουρεντή μαγνήτισε τα βλέμματα. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στο πλευρό της είχε τους άντρες της παραγωγής ενώ έδειχνε χαρούμενη αφού ακόμη και με τη μάσκα προστασίας της φαινόταν να χαμογελά.

«Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης. Του είπα ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV