Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Snik: Ο μεγάλος έρωτας που έφτασε μέχρι την συγκατοίκηση- Είναι ξανά μαζί;

0
205

Για άλλη μια φορά, οι φήμες για την επανασύνδεση μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik φουντώνουν όλο και περισσότερο, μετά από την τελευταία τους κοινή έξοδο. 

Πρόκειται για ένα πρώην (;) ζευγάρι, που ενώ ήταν πολύ ερωτευμένοι, η σχέση τους έληξε αλλά, παρ΄ολα αυτάείχαν κρατήσει φιλικές σχέσεις και είχαν κάποιες μικρές επικοινωνίες.

Όλη η γνωριμία και η σχέση τους είχε ξεκινήσει γρήγορα και ξαφνικά, όπως θα μπορούσε να πει κανείς, ενώ για πολύ καιρό, τα στιγμιότυπά τους πρωταγωνιστούσαν στο newsfeed του Instagram, αλλά και σε πολλά live που έκανε ο τράπερ Snik στον προσωπικό του λογαριασμό. Μετά από λίγους μήνες, η σχέση τους προχώρησε σε άλλο επίπεδο, μιας και οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι που επέλεξαν για τους δυο τους στην Πεντέλη, όπου ήταν και για τους δυο το πιο υπέροχο μέρος, για να στεγάσουν την αγάπη τους.

Ο χωρισμός τους επίσης ήρθε στα ξαφνικά και οι δυο τους δεν ήθελαν να πουν τίποτα για αυτί, παρά μόνο ότι μεταξύ τους υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, αλλά και πηγαίο ενδιαφέρον. Τον τελευταίο καιρό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πραγματοποίησε ένα υπερατλαντικό ταξίδι και πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην Ελλάδα, πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα,η Ηλιάνα Παπαγεωργιου πήγε για φαγητό στα βόρεια προάστια μαζί με τον SNIK και την μητέρα της, με τις φήμες επανασύνδεσης να γίνονται όλο και περισσότερες. Σε δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό, η ίδια ανέφερε:

«Επέστρεψα στην Ελλάδα δεν αρκεί αυτό; Δεν με νοιάζει αν γράφουν ότι είμαι με τον Snik. Μόλις γύρισα, ας χαρώ λίγο τη μανούλα μου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Γύρισα από τις διακοπές μου, παίρνω τη μανούλα μου και πάω σπίτι»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV