Βίκυ Καγιά: Αποθέωση τώρα! Δείτε την δίχως μακιγιάζ και με πιτζάμες μέσα στο σπίτι της!

0
90

H Βίκυ Καγιά μας έδειξε πως είναι χωρίς μακιγιάζ στα 43 της χρόνια και τι φορά μέσα στο σπίτι της και «μείναμε άφωνοι» με το στυλ της!

Η Βίκυ Καγιά τολμά να κάνει αυτό που κάνουνε λίγες γυναίκες. Βγάζει φωτογραφία τον εαυτό της με την εντελώς φυσική της ομορφιά και την ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας υπέροχες καρό πιτζάμες…

Και αποδεικνύει περίτρανα πως μία γυναίκα που έχει στυλ, έχει στυλ και στην καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, αφού εκτός από την εκπομπή Shopping Star που παρουσιάζει είναι σύζυγος και μανούλα.

Ωστόσο, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της η ίδια διαθέτει έναν αρκετά ενεργό στα social media λογαριασμό, αφού συχνά μέσω του Instagram μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

Έτσι λοιπόν, πρόσφατα δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της και μας εντυπωσίασε!

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά του προσώπου της: “Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δε χρειάζεται πολλά πράγματα, τουλάχιστον όχι μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα scrub και μία μάσκα. Εγώ δε χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης, αποφεύγω το μέικ απ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα φυσικά μας χαρακτηριστικά.”

Η Βίκυ στα 43 της χρόνια παραμένει μία λαμπερή γυναίκα και μας ενθουσίασε όταν την είδαμε χωρίς μακιγιάζ και με τις πιτζάμες της μέσα στο σπίτι, δείτε την και εσείς παρακάτω!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV