Πώς χτίζουν κορμί οι κυρίες της σόουμπιζ

0
90

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και οι κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ δίνουν τη δική τους μάχη με τη ζυγαριά.

Πρόγραμμα διατροφής και άσκηση πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα τους, με το αποτέλεσμα να τις δικαιώνει…

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις γυναίκες που το σώμα τους σίγουρα… έχει καλή μνήμη. Η Βίκυ διαθέτει άριστο DΝΑ αλλά και γνώση πως μετά τα 45 καλό είναι να… φροντίζουμε για να έχουμε. Ετσι, έχει κόψει εντελώς τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια τη μοιράζεται πάντα με τα δύο παιδιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι φαν της γυμναστικής αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε, συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι, πολλές ώρες στη θάλασσα.

Δέσποινα Βανδή

Ο έρωτας (και ο βήχας ) δεν κρύβεται, ενώ στην περίπτωση της Δέσποινας… αδυνατίζει κιόλας! Οχι, βέβαια, ότι το έχει ανάγκη (ούτε το είχε ποτέ), αλλά η τραγουδίστρια είναι γνωστή λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, αντιμετωπίζοντας το φαγητό ω ς φάρμακο, όπως έχει πει και η ίδια. Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, στην κουζίνα να φτιάχνει light συνταγές για τα παιδιά της, ενώ σε κάθε… μαγειρικό διάλειμμα τρέχει στο οικιακό της γυμναστήριο για να επιδοθεί στο πρόγραμμα της. Διάδρομος, βάρη, ελλειπτικό και κοιλιακοί έχουν την τιμητική τους, για να μπορεί στη συνέχεια να απολαμβάνει χωρίς τύψεις ένα τσιπουράκι με μεζέ μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη σε κάποιο κουτούκι των Αθηνών.

Έλλη Κοκκίνου

Tη μάχη της με τη ζυγαριά έχει παραδεχτεί η Ελλη Κοκκίνου, η οποία όμως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας. Το πρόγραμμα της διατροφής της είναι αυστηρό, με τέσσερα γεύματα μέσα στην ημέρα, χωρίς τηγανητά, ψωμιά, γλυκά και παρόμοιες… θερμιδικές βόμβες, ενώ έχει αφαιρέσει τη γλουτένη από το μενού της. Αγαπά πολύ τα σνακ με φρέσκα λαχανικά (στικ σέλινου ή καρότου – όχι, τι νόμιζες!), αποφεύγοντας να τρώει το βράδυ. Τελευταία της μεγάλη αγάπη (γιατί έχει δοκιμάσει όλων των ειδών τις προπονήσεις) είναι το ποδήλατο, που έγινε καθημερινή της συνήθεια μέσα στην καραντίνα.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγιρα δεν θέλει να πεινάει ούτε μπορεί να καταναλώνει μόνο μαρούλια, καρότα, λάχανα και… λαχανίδες! Απλώς, δεν είναι της υπερβολής με το φαγητό και αυτές ακριβώς οι μικρές ποσότητες που τρώει την έχουν σώσει. Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, έχει καλό μεταβολισμό και κινείται όλη μέρα. Αγαπημένα της πιάτα είναι οι σαλάτες, τα λαδερά και τα όσπρια, αλλά ποτέ το βράδυ, ενώ τη σώζει το γεγονός ότι δεν της αρέσουν τα λίπη! «Λιπαρά κρέατα, αρνί, παϊδάκια, εγώ δεν μπορώ να τα φάω», λέει. Οσο για τη γυμναστική, ε, δεν είναι και το καλύτερο της. Προσπαθεί να κάνει ασκήσεις pilates, που τη βοηθούν στη σύσφιγξη και, φυσικά, κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι, με τα… οικιακά να είναι -όπως φαίνεται – ο δικός της personal trainer!

Πηγή:ΤύποςTV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV