Βανδή – Μπισμπίκης: Μεσημεριανό γεύμα και βόλτα στο Καβούρι για… δύο!

0
84

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης να αποφεύγουν τους φωτογραφικούς φακούς, όμως να που μερικές φορές οι φωτογράφοι στέκονται πολύ τυχεροί και απαθανατίζουν το ζευγάρι σε σπάνια έξοδό τους. 

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια και τον γοητευτικό ηθοποιό σε βόλτα τους στο Καβούρι, το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαρτίου.

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό εκείνης της ημέρας και πέρασαν μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γευμάτισαν στο εστιατόριο Agora Riviera, ενώ λίγη ώρα αργότερα το φιλικό τους ζευγάρι Δημήτρη και Φαίης Τζίμα προστέθηκε στη συντροφιά τους.

To ζευγάρι, από τότε που είναι μαζί, δείχνει να διανύει πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται ενώ δείχνουν και εμπράκτως, με κάθε ευκαιρία πόσο στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Εκείνη είναι πάντα στο πλευρό του σε κάθε σημαντική στιγμή της καριέρας του ενώ και εκείνος είναι πάντα δίπλα της σε κάποια δύσκολη πρεμιέρα ή μία έντονη στιγμή του απαιτητικού επαγγέλματός της τόσο ως τραγουδίστριας όσο και ως παρουσιάστριας.

Δεν είναι τυχαίο που στο Chartshow Your Countdown ο Βασίλης Μπισμπίκης συχνά βρίσκεται στα παρασκήνια για να είναι στο πλευρό της συντρόφου του με την οποία δείχνει να έχει κοινές αναζητήσεις στη ζωή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV