Άγνωστες ιστορίες από τη σχέση της Αγγελικής Nικολούλη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

0
144

Ο γάμος, η βάπτιση του γιου της Αγγελικής Νικολούλη και οι κουραμπιέδες που δεν έκαναν για το Προεδρικό.

Σε περίπου 900 επεισόδια της εκπομπής φαινόμενο «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών και έχουν συνδράμει στην ανεύρεση περισσότερων από 1.700 ατόμων που τα ίχνη τους είχαν χαθεί.

Από τον Οκτώβριο του 1995, όταν το πρώτο «Τούνελ» έκανε πρεμιέρα, η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της τιμήθηκαν με σημαντικές διακρίσεις, ενώ κατέχει σημαντική θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Στις τελευταίες εκπομπές, όπου η δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, το «Φως στο τούνελ» στο ΜEGA κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ στο Twitter φιγούραρε ακόμα και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στην εντυπωσιακή πορεία της στη δημοσιογραφία, η Αγγελική Νικολούλη έχει βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με δολοφόνους και εγκληματίες, έχει ερευνήσει υποθέσεις τρομοκρατίας και έχει βαδίσει σε μονοπάτια επικίνδυνα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την υπόθεση Νικολαΐδη – Καλαθάκη, την ανατριχιαστική δολοφονία του Κωστή Πολύζoυ, τη «Μαύρη χήρα της κοιλάδας», την εξιχνίαση της δολοφονίας της Κικής Κούσογλου από το χέρι του συντρόφου της, την υπόθεση του Δημήτρη Γραικού, την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και άλλα άγρια εγκλήματα που έχει ερευνήσει το «Τούνελ»;

Ωστόσο, η ίδια δηλώνει ότι στην προσωπική της ζωή δεν είναι η αδίστακτη και αυστηρή γυναίκα που μπορεί κανείς να φαντάζεται. Οπως έχει πει, κλαίει με μια δραματική ταινία, ενώ αυτοχαρακτηρίζεται «γυναίκα του κεφιού», χαίρεται με τη χαρά των φίλων της και κουράζεται με τους μεμψίμοιρους και ηττοπαθείς ανθρώπους. Απεχθάνεται τους αυλοκόλακες και θέλει στη ζωή της έντιμα και ειλικρινή άτομα. Δηλώνει ταγμένη στην έρευνα και ερωτευμένη με το αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά, αν τη ρωτήσεις για την ιστορία της, ξαφνικά όλα σβήνουν, γιατί στην άκρη του τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη το φως είναι η οικογένεια της και ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Μουσούλης. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης ασχολείται με τη σκηνοθεσία και δραστηριοποιείται στο Λος Αντζελες, όπου καταγράφει μεγάλη επιτυχία στη δουλειά του, με τη δημοσιογράφο να φουσκώνει από υπερηφάνεια κάθε φορά που μιλά γι’ αυτόν. Το όνομα του γιου της από τον γάμο της με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη επέλεξε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος ήταν και ο νονός στη βάφτιση του, που έγινε τον Μάιο του 1987. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη κουμπαριά της δημοσιογράφου και του πρώην συζύγου της με τον Εθνάρχη, αφού ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο κουμπάρος και στον γάμο της Αγγελικής Νικολούλη με τον Γιάννη Μουσούλη.

Ο αείμνηστος Καραμανλής το 1987 θέλησε να παντρέψει τον επικεφαλή της ασφάλειας του, Γιάννη Μουσούλη, με τη νεαρή ρεπόρτερ Αγγελική Νικολούλη, μια κουμπαριά για την οποία η δημοσιογράφος έχει πει ότι αποτέλεσε μεγάλη της τιμή. Τις ελάχιστες φορές που η Αγγελική Νικολούλη έχει αναφερθεί στον ιστορικό πρωθυπουργό της Ελλάδας μιλά με συγκίνηση, ενώ ο αείμνηστος Πρόεδρος μετά τον γάμο της είχε πει ότι ήταν χαρούμενος που πάντρεψε ένα αστυνομικό δαιμόνιο.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί μια αστεία, παλιά ιστορία από τις πρώτες της μαγειρικές εμπειρίες, όταν επιχείρησε με τη βοήθεια του τσελεμεντέ να φτιάξει κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να τα στείλει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Παρότι ακολούθησε τις συμβουλές βήμα-βήμα, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, με την παρασκευή των γλυκών να αποτυγχάνει. Παρότι μια φίλη τη συμβούλεψε να αγοράσει γλυκά από το ζαχαροπλαστείο και να τα παρουσιάσει σαν δικά της, η Αγγελική αποφάσισε να παραδεχτεί την «ήττα» της και να μην επιχειρήσει να ξεγελάσει τον Πρόεδρο, ο οποίος -όπως είπε η δημοσιογράφος- γέλασε και εκτίμησε την ειλικρίνεια της.

Μια άλλη άγνωστη πτυχή της δημοσιογράφου είναι αυτή της «ποιήτριας Αγγελικής», καθώς πριν από τη «Γνώμη», την «Πελοπόννησο», την «Απογευματινή», τον «Ελεύθερο Τύπο» και το «Εθνος» η έφηβη Νικολούλη είχε έρθει σε επαφή με τον έντυπο Τύπο, αφού τα ποιήματα που συνέθεσε ως μαθήτρια δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες του Πύργου «Παρατηρητής» και «Ευθύνη».

Πηγή:Secret

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV