Μαρία Αντωνά: «Έχω απαντήσει σε μηνύματα σαν να είμαι ο Άρης. Έχουμε ο ένας τους κωδικούς του άλλου»

0
79

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να πάει στο Survivor. 

H ίδια είπε πως η απόφαση για το ριάλιτι επιβίωσης ήρθε μετά από δική της προτροπή, μιας και πίστευε πολύ στον σύντροφό της και ότι θα τα πάει πολύ καλά στο παιχνίδι.

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” και εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά για όλους και για όλα. Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και τον επερχόμενο γάμο τους, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι, όπως ήδη έχει γνωστοποιήσει ο Άρης μέσα από το Survivor. Η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε το ότι έχει απαντήσει σε μήνυμα στο κινητό του συντρόφου της, ενώ παράλληλα μίλησε με όλες τις λεπτομέρεις για την απόφασή του να συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Survivor.

H ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:“Έχω απαντήσει σε μηνύματα σαν να είμαι ο Άρης. Έχουμε ο ένας τους κωδικούς του άλλου, όχι όλους. Ξέρουμε τους κωδικούς των τηλεφώνων. Δεν ήταν μπροστά, το το είπα μετά, αφού απάντησα. Τα λέω”

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Μαρία Αντωνά παραπάνω

«Πριν φύγει του είπα ότι είμαι έτοιμη για όλα, να ακούσω σχόλια. Ήταν δικιά μου προτροπή να πάει στο “Survivor”. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και στο οικονομικό Χαίρομαι όταν βλέπω να έχει την αποδοχή αλλά έχει εμένα στην καρδιά του. Δεν ζηλεύω. To αν κάποια παίκτρια παραείναι φιλική, θα το συζητήσουμε όταν έρθει από κοντά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV