Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: Βάφτιση και πάρτι στη Βουλιαγμένη

0
71

Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του, Συράν Λελούδα, σχεδιάζουν να γιορτάσουν το γάμο τους την ημέρα που ο γιος τους θα πάρει το όνομα Παναγιώτης.

Ο γνωστός τραγουδιστή Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγος του, Συράν Λελούδα, σχεδιάζουν, γεμάτοι ενθουσιασμό, τη βάφτιση του γιου τους. Ο μικρός τους πρίγκιπας γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 μέσα στην καραντίνα και οι δυο τους που παντρεύτηκαν στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα, ανυπομονούν να μοιραστούν με τους φίλους τους την ευτυχία τους.

Ο Π. Ιμβριος αποκάλυψε τις ετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα. «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση και μαζί θα κάνουμε και το πάρτι του γάμου μας, γιατί ο γάμος έγινε… κορωναϊκός», ανέφερε. Το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Λαιμό Βουλιαγμένης, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν οι φίλοι του ζευγαριού που είναι καλλιτέχνες. «Μετά τη βάφτιση, θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας σε ένα μαγαζί στα νότια προάστια, σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο δίπλα στη θάλασσα», είπε ο Π. Ιμβριος, ο οποίος αναφέρεται στο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. «Θα τον ονομάσουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου, τον οποίο έχασα πρόσφατα. Είμαι χαρούμενος που πρόλαβε και γνώρισε τον μικρό, είχε συγκινηθεί ο μπαμπάς γι’ αυτό, αγαπούσε πολύ και τις δύο κόρες μου, τη Χρυσάνα που είναι 14 χρόνων και τη Ράνια που είναι 12».

Παρά τα όσα είχαν γραφτεί, η Ναταλία Γερμανού δεν θα είναι νονά του μικρού, παρότι η ίδια το είχε αναφέρει στην εκπομπή της. «Η Ναταλία είναι οικογένεια, δεν το συζητώ, αλλά είχαμε ήδη επιλέξει τους κουμπάρους μας. Βεβαίως, η Ναταλία θα είναι δίπλα μας σε αυτή την όμορφη στιγμή μας. Νονός θα είναι ένας παιδικός μας φίλος ο Κυριάκος Δημοσθένης που βαφτίζει και για πρώτη φορά στη ζωή του, και η αδελφή μου, η Μυρσίνη, η οποία είναι νηπιαγωγός.

Με τον Κυριάκο μεγαλώσαμε μαζί στη Γερμανία, η μητέρα μου και η μητέρα του ήταν πολύ καλές φίλες, δούλευαν μαζί και ο ίδιος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Θα μπορούσα να πω πως ο Κυριάκος είναι ο αδελφός που δεν έχω κι εκείνος αισθάνεται το ίδιο για εμένα. Μιλάμε για μια φιλία 40 ετών».

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο τραγουδιστής μπορεί να έζησε μπορεί να έζησε υπέροχες οικογενειακές στιγμές, αλλά, όπως τόνισε το επάγγελμα του πέρασε δύσκολα. «Επαγγελματικά είμαστε σε μια περίοδο αναπροσαρμογής μαζεύουμε τα κομμάτια μας γιατί τους τελευταίους 18 μήνες δεν είχα πιάσει μικρόφωνο. Ας μη συζητήσουμε για το ψυχολογικό ή το οικονομικό. Σκεφτείτε έναν άνθρωπο με 18 μήνες χωρίς εισόδημα. Μετά αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου, γιατί, καταλαβαίνεις, τα έξοδα με τρία παιδιά, με ενοίκιο, φροντιστήρια, είναι πολλά και ό,τι υπήρχε από οικονομίες εξανεμίστηκε. Το σίγουρο είναι πως με όλα αυτά πού περνάμε ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση και ετοιμαζόμαστε για εμφανίσεις στην Ελλάδα, ενώ μετά το Πάσχα θα κάνω κάποιες συναυλίες στην Κύπρο», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο επιχειρηματικό βήμα που κάνει από κοινού με τη σύζυγο του και τους κουμπάρους του. «Πρόσφατα προχωρήσαμε σε μια νοσταλγική επαγγελματική κίνηση. Ανοίξαμε μια παιδική ντίσκο στην Ανω Γλυφάδα και το αστείο είναι πως ενώ ξεκίνησε για τα παιδιά τηλεφωνούν πολλοί ενήλικοι για να κάνουν τα δικά τους πάρτι, να τραγουδήσουν και να χορέψουν ντίσκο, να θυμηθούν τα παλιά», είπε στη Real.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV