Κόνι Μεταξά: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση

0
79

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όπου πριν από τρεις μήνες περίπου εικοσιτετράωρα ανακοίνωσαν δημόσια ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι τα τελευταία χρόνια μαζί και πραγματικά πολύ ερωτευμένοι, μιας και κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από τα κοινά τους στιγμιότυπα.

Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες, που τους ήθελαν να προχωρούν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, κάτι που έγινε και επιτέλους γνωστό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της, Μάριου Καπότση και έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

«Ένιωσα τέλεια όταν μου έκανε την πρόταση. Το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή. Είπα κατευθείαν το “ναι”. Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, έχουμε βρει τους κουμπάρους αλλά δεν τους ξέρετε, οι φίλοι μας δεν είναι διάσημοι. Είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο γάμος σίγουρα δεν θα γίνει στην Αθήνα και ελπίζω να είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι», είχε δηλώσει η ίδια.

Ο γάμος θα γίνει στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά τους συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντας τη στο γαμπρό.

Το νυφικό, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την φωτογραφία που ανάρτησε, είναι όλο λευκό στράπλες με τούλι.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV