Σερτάμπ Ερενέρ: Δεν θα το πιστεύετε! Αγνώριστη 19 χρόνια μετά την νίκη της στην Eurovision

0
100

Την Σερτάμπ Ερενέρ την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην Eurovision 2003 με το τραγούδι «Every Way That I Can» συγκεντρώνοντας συνολικά 167 βαθμούς και προσφέροντας της την νίκη.

Η ίδια κατάγεται από την Τουρκία, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Δεκεμβρίου 1964 και είναι πλέον 57 ετών. Η Σερτάμπ Ερενέρ μετά την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού συνέχισε να ηχογραφεί τραγούδια στα Αγγλικά και στα Τουρκικά και το επόμενο της single, «Here I Am» έγινε επιτυχία και έξω από τα σύνορα της Τουρκίας.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει αρκετά ντουέτα με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Ρουσλάνα αλλά και με την Μαντώ, με την οποία είχαν πάει στη Eurovision την ίδια χρονιά.

Η Σερτάμπ Ερενέρ 19 χρόνια μετά δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα που γνωρίσαμε και η εξωτερική εμφάνιση της έχει αλλάξει ριζικά. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Τουρκάλα τραγουδίστρια έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο προκειμένου να διατηρήσει κομμάτι από την νεότητά της.

Η 57χρονη Σερτάμπ Ερενέρ συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο του τραγουδιού και κάνει αρκετές εμφανίσεις στη χώρα της.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV