Καινούργιου: Έκανε έναρξη με την πιο αναπάντεχη αποκάλυψη και μια επική ατάκα για την ηλικία της

0
91

Το πρωί της Τετάρτης (27-04) ξεκίνησε την εκπομπή της με τον αναπάντεχο τρόπο καθώς πλησιάζει η 1η Μαΐου, οπού έχει τα γενέθλιά της.

Έτσι λοιπόν με αυτό το φανταστικό της χαμόγελο αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, αποκάλυψε την ηλικία της λέγοντας στον «αέρα» της εκπομπής: «Μας χωρίζουν λίγες ημέρες πριν την Πρωτομαγιά και πριν γίνω 37. Θα κλείσω τα 37 και θα προχωρήσω προς τα 38», είπε και κοιτάζοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασε: «Μου φαίνεται, μη μου πεις δεν σου φαίνεται», είπε.

Και μπορεί η Κατερίνα να πλησιάζει τα 40 ωστόσο είναι γεγονός πως δεν της φαίνεται καθόλου μιας και προσέχει πάρα πολύ τόσο την επιδερμίδα της, όσο και τη διατροφή της.

«Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ. Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων», έχει πει. Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV