Ντενίση για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν όντως έχει γίνει έτσι, είναι κάτι αδιανόητο και ασύλληπτο»

0
90

Πολυπράγμων και πάντα σε εγρήγορση και εξέλιξη, δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι δουλειές της Μιμής Ντενίση στέφονται με επιτυχία.

Η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτιδα, σε συνέντευξή της σχολίασε το θέμα των ημερών με την υπόθεση των παιδιών από την Πάτρα, ενώ ανέφερε τι κάνει για τους εχθρούς της.

Αυτές τις ημέρες ζούμε στους ρυθμούς της πρωτοφανούς υπόθεσης Πισπιρίγκου. Πώς σχολιάζετε όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας;

Αν όντως έχει γίνει έτσι, για μένα είναι κάτι αδιανόητο, ασύλληπτο. Δεν ξέρω αν θα άφηνα κάτι σημαντικό στην καρτέρα μου για έναν έρωτα, αν επρόκειτο όμως για το παιδί μου θα το άφηνα σίγουρα. Το παιδί είναι η νέα ζωή, το δημιούργημά σου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορείς να μπεις σε τέτοια κατάσταση μυαλού. Γι’ αυτό και, διαβάζοντας το έργο, ο μόνος ρόλος που δεν θα μπορούσα να παίξω είναι εκείνος της Μήδειας. Μια γυναίκα που δεν έχει παιδιά ενδεχομένως να μπορεί να τον ερμηνεύσει, εμένα όμως θα με διέλυε. Απλώς, δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα -γιατί τώρα επέστρεψα από τη Γερμανία-, ότι δηλαδή σε μια περίοδο μεγάλης βιαιότητας η συγκεκριμένη υπόθεση προβάλλεται τόσο πολύ στην τηλεόραση. Άλλο να παίζει στις ειδήσεις και άλλο να παίζει παντού! Έτσι δημιουργείται μια ζοφερή κατάσταση και δεν ξέρω πόσοι αρρωστημένοι άνθρωποι μπορεί να παρασυρθούν. Δυστυχώς, ο κορονοϊός έβγαλε στην επιφάνεια πολύ αρρωστημένα ένστικτα, πολλή βία.

Γιατί πιστεύετε ότι συνέβη αυτό;

Πριν από την πανδημία, ο κόσμος, είτε είχε πολλή δουλειά είτε προσπαθούσε να βρει δουλεία ή κάποια ενασχόληση, δεν προλάβαινε να κάνει άλλη σκέψη. Με την παύση, λοιπόν, κάποιοι έβγαλαν από μέσα τούς ό,τι πιο αρρωστημένο είχαν και η κρίση έγινε ακόμα μεγαλύτερη, και οικονομική και συναισθημάτων. Άνθρωποι που δεν ταίριαζαν ή μισιούνται έμειναν για μεγάλο διάστημα μαζί και εκδήλωσαν πολλή βία και κακία. Προσωπικά, περίμενα ότι μετά την πανδημία θα αναδεικνυόταν μια πιο καλή πλευρά μας, αλλά έκανα λάθος.

Για τους φίλους σας έχετε μια μεγάλη αγκαλιά. Για τους εχθρούς σας τι κάνετε;

Τα ίδια, εκτός αν πρόκειται για ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν την οικογένεια μου. Βέβαια, δεν νομίζω ότι έχω εχθρούς, είναι βαριά λέξη. Κάποιες φορές οι άνθρωποι μας κάνουν κακό χωρίς να το καταλαβαίνουν, άθελα τους, αλλά μπορεί και να θέλουν να μας πληγώσουν με κάποιον τρόπο ή να μας βλάψουν επαγγελματικά. Εγώ προσπαθώ να βρω τα δικαιολογητικά πίσω από τα κίνητρα των ανθρώπων που έχουν τέτοια πρόθεση.

Πηγή:Hello

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV