Το ξέσπασμα της Τσολάκη για την Τούνη: «Στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι. Ας τους γράψει όλους»

0
94

Το… καρντάσι της, την Ιωάννα Τούνη θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια η Ελένη Τσολάκη, δείχνοντας πραγματικά θυμωμένη για τον πόλεμο που δέχεται η συντοπίτισσά της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη κατά το οποίο απαντούσε σε όλους τους επικριτές της για τις αναρτήσεις που έκανε για τον θάνατο της μητέρας της.

Η Τούνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον τρόπο που θέλησε να εκφράσει δημόσια το πένθος της για το αγαπημένο της πρόσωπο, κίνηση που όμως βρήκε αντίθετη την Ελένη Τσολάκη η οποία σε αναφορά της μέσα από την εκπομπή της Open Weekend είπε μεταξύ άλλων για την Τούνη:

«Εδώ πάμε σε ένα άλλο κοινωνικό πείραμα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σας λέω, στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει. Γιατί δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι…

Όσο δίνεις συνέχεια, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει, ας συνεχίσει τη ζωή της. Είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μία μαχήτρια, περνά μία δύσκολη κατάσταση που πραγματικά είναι τεράστια η απώλειά της, επειδή δεν έχει κάποιον άλλον στον κόσμο. Θα κάτσω εγώ τώρα να απαντήσω στον κακοπροαίρετο, που δεν έχει νοημοσύνη να με βγάλει φωτογραφία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Επιτάφιο και να με κράζει;» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Ελένη Τσολάκη:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV