Σάκης Ρουβάς: Το τρυφερό post με τον γιο του, Αλέξανδρο και το μήνυμα αγάπης!

0
93

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, μιας και η οικογένειά του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και φροντίζει πάντα να περνά χρόνο μαζί τους. 

Με την Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι δυο τους είναι ένα πάρα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που δεν διστάζουν να το δείξουν σε κάθε τους στιγμή.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι αρκετά ενεργός στα social media, με τον ίδιο να μοιράζεται αρκετά συχνά στιμγιότυπα τόσο από την καθημερινότητά του και τις οικογενειακές στιγμές του, όσο και από τα επαγγελματικά του πλάνα και τα νέα πράγματα που κατά καιρούς ετοιμάζει.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι και οι πιο αγαπημένες του, μιας και κρύβουν μέσα πολύ μεγάλη αγάπη και ευτυχία. H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητα του ζευγαριού και παρά τις υποχρεώσεις τους, είναι πάντοτε εκεί για τα παιδιά τους και για να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαϊου ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον γιο του, Αλέξανδρο, όπου τον έχει στην αγκαλιά του και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Απολαμβάνω τις “μικρές” αλλά πολύτιμες στιγμές…»

Δείτε παρακάτω το post του

https://www.instagram.com/p/CdDlalPtZ8Y

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV