Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδρασή της για τις φήμες περί επικείμενου γάμου με τον Μπισμπίκη!

0
89

Θα «φάμε» κουφέτα από το ερωτευμένο ζευγάρι; Πώς αντέδρασε όταν ο Γρηγόρης Μπάκας προσπάθησε να της κάνει πιο προσωπικές ερωτήσεις;

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο αγαπημένος ηθοποιός δεν κρύβουν πλέον στιγμή τον έρωτά τους, αλλά και τον έντονο θαυμασμό που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Όλα δείχνουν πως έχουν πολύ μεγάλο μέλλον σαν ζευγάρι και ότι έχουν να ζήσουν πολλές στιγμές μαζί. Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη για το ενδεχόμενο του γάμου για το ζευγάρι, με τους περισσότερους να τους εύχονται τα καλύτερα.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας, της Έλενας Βαζούρα, με την ίδια να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό story, όπου είχε σαν tag το όνομα της Δέσποινας Βανδή και έδειχνε κάποια λευκά φορέματα και οι φήμες φούντωσαν περί γάμου!

Ο Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησε με την κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό και μεταξύ άλλων προσπάθησε να τη ρωτήσει για τις φήμες περί γάμου: “Δέσποινα δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω πειράζοντάς σε…”! Και τότε η τραγουδίστρια αντέδρασε: “Δεν πρέπει να με ρωτήσεις! Έλα βρε Γρηγόρη” και αρκέστηκε να πει “είμαι καλά”!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV