Eurovision 2022: Σλοβενία: Άλλαξαν όλη την παρουσίαση, λόγω τεχνικών προβλημάτων!

0
70

Eurovision 2022: Η Σλοβενία, ήταν μια από τις χώρες, που αντιμετώπισαν σωρεία τεχνικών προβλημάτων και, για αυτόν τον λόγο, αποφάσισαν να αλλάξουν διάφορα στοιχεία στο performance, για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Οι δυο ημιτελικοί και στη συνέχεια ο μεγάλος τελικός πλησιάζουν και όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι καθ’ όλα έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι πρόβες των χωρών έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η αλήθεια είναι ότι τα πολύ σοβαρά προβλήματα της σκηνής και του ήλιου έχουν επισκιάσει μέχρι στιγμής τον διαγωνισμό. Μια από τις χώρες, οι οποίες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα ήταν η Σλοβενία, της οποίας οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να αλλάξουν διάφορα στοιχεία στο performance. Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την δεύτερη πρόβα, στη σκηνή πάνω βλέπουμε να υπάρχει μία μεγάλη disco μπάλα. Ο αρχικός όμως σχεδιασμός ήταν διαφορετικός.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Σλοβενική αντιπροσωπεία είχε δηλώσει ότι η μπάλα θα έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο στην όλη παρουσίαση. Το πρώτο πλάνο ήταν ότι η συγκεκριμένη μπάλα θα κατέβαινε από το ταβάνι σιγά σιγά, μέχρι να προσγειωθεί στο κέντρο της σκηνής.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο κινητός ήλιος θα μείνει ακίνητος για όλες τις αποστολές κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μη δούμε την αρχική ιδέα επί σκηνής. Αυτό ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το αρχικό σκεπτικό, όπου η αποστολή θα ήθελε ο κινητός ήλιος να φωτίζει την μπάλα, καθώς κατέβαινε, για να φωτιζόταν όλο το στάδιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV