Eurovision 2022: Σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός – Τι ώρα θα δούμε την Αμάντα Γεωργιάδη επί σκηνής

0
95

Eurovision 2022: Ο μουσικός διαγωνισμός σε λίγες ώρες στις τηλεοπτικές μας οθόνες. 

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ξεκινάει σε λίγες ώρες και μας βάζει στο παλμό της μουσικής και σίγουρα θα μας χαρίσει για ακόμη μία φορά μοναδικές στιγμές.

Η σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας θα πάρει «φωτιά» και καλλιτέχνες από σχεδόν όλες τις χώρες θα κάνουν «παρέλαση» και θα μας τραγουδήσουν. Ο Α΄ Ημιτελικό η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπείται από την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», το οποίο και θα εμφανιστεί στη 15η θέση. Το τραγούδι είναι μια συναισθηματική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία.

Τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.

Διαβάστε επίσης:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV