Ιωάννα Σαρρή: Το ύψος, η ηλικία, το modeling και οι φήμες για την σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη!

0
170

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι ζευγάρι, με τους δυο τους να μην το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα!

Εκείνη την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model και εκείνος έιναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στην Ελλάδα.

Η 25χρονη Ιωάννα Σαρρή ξεχώρισε είναι πραγματικά πανέμορφη και σε κάθε εμφάνισή της μαγνητίζει τα βλέμματα. Η μελαχρινή καλλονή αγαπάει πολύ την γυμναστική και έχει και μια έφεση στα extreme sports, ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία.

Άλλωστε, το καλλίγραμμο σώμα της το επιβεβαιώνει αυτό και με το παραπάνω. Με μια πρόχειρη ματιά στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε ότι η ίδια έχει ισχυρή αυτοπεποίθηση, ενώ τα outfits της πάντοτε κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αν και οι γονείς της δεν συμφωνούσαν στην αρχή στο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της από 17 χρονών, μιας και είχε τόσο τις τέλειες αναλογίες, όσο και και το ύψος, μιας και είναι 1.83! Από εκείνη την ηλικία και έπειτα, η ίδια έχει κάνει πολλές δουλειές, φωτογραφίσεις και πασαρέλες, ενώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα το γεγονός ότι η ίδια έχει σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη και μάλιστα η ίδια συμμετείχε και στον τελευταίο video clip του από το τραγούδι του “Άσε με να σε προσέχω”. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω το video clip με τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές:

Πέρα από αυτό το γεγονός, πρόσφατα η Ιωάννα Σαρρή, ανήμερα των γεννεθλίων του Γιώργου Σαμπάνη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδά ο ίδιος και τον χειροκρότησε από τον εξώστη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από την έξοδό της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV