Λάουρα Νάργιες – Χρήστος Σαντικάι: Το love story και το μωράκι που περιμένουν

0
80

«Θα γίνουμε πολύ και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελούδι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθω ευλογημένοι», έγραψαν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι στο Ινσταγκραμ δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία που κρατούν το υπερηχογράφημα στο χέρι.

Το ζευγάρι, που δήλωνε full in love από την πρώτη στιγμή, ετοιμάζεται να ζήσει την πιο ωραία του στιγμή, ενώ επέλεξε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια, πάντως, και πρώην παίκτρια του «Survivor» έχει βρει τον άντρα της ζωή της στο νεαρό τραγουδιστή δηλώνοντας σε πρόσφατη συνέντευξη: «Με τον Χρήστο δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας.

Μετά από ένα μήνα με έβγαλε κι επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε και η παρέα.

Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό και μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από τη χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε. Το πρώτο φιλί ήρθε ύστερα από μία έξοδο θα club και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί.

Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που βλέπω, και εγώ είμαι γυναίκα της ζωής του. Θέλουμε πολλά παιδιά», είχε παραδεχτεί η Λάουρα Νάργες.

Πηγή:ΤύποςTV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV