Ελένη Τσολάκη: Τα κοστούμια είναι το αγαπημένο της outfit- Οι φωτό που το αποδεικνύουν!

0
81

Η Ελένη Τσολάκη διαθέτει στην ντουλάπα της ανοιξιάτικα κοστούμια σε όλα τα χρώματα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει έρχονται να το επιβεβαιώσουν!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της «Open Weekend», στην οποία και συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο αγαπημένους της συναδέλφους.

Η Ελένη Τσολάκη είναι μια πολύ δυναμική και γοητευτική γυναίκα και φυσικά κάθε φορά που την βλέπουμε τόσο στα τηλεοπτικά πλατό, όσο και σε εξόδους που η ίδια πραγματοποιεί κατά καιρούς, φαίνεται ότι προσέχει ιδιαίτερα το στιλ της, ενώ αυτό που επιθυμεί πάντοτε είναι να είναι σικάτη και κομψή. Από την στιγμή που ξεκίνησε να μπαίνει για τα καλά η άνοιξη και μετέπειτα το καλοκαίρι, αυτό που βλέπουμε είναι ότι η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει και δημιουργεί outfits μόνο με χρώματα και prints, ενώ αυτό που καταλαβαίνουμε είναι το πόσο πολύ της πηγαίνουν.

Η Ελένη Τσολάκη έχει βρει το αγαπημένο της ντύσιμο, το οποίο και την εκφράζει απόλυτα και δεν είναι άλλο από τα πολύχρωμα κοστούμια, τα οποία μπορεί να τα σετάρει με αθλητικά παπούτσια και ένα απλό μπλουζάκι, μέχρι και με βραδινά τοπ και ψηλά πέδιλα. Με μια πρόχειρη ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Indtagram, μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο πολύ λατρεύει το συγκεκριμένο ντύσιμο, ενώ παράλληλα πάντοτε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά της σύνολα με κοστούμι:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV