Ζέτα Μακρυπούλια: Η νέα συνήθεια που απέκτησε και η γεμάτη φυτά βεράντα του σπιτιού της!

0
118

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζει σε ένα άκρως εντυπωσιακό σπίτι με minimal διακόσμηση. Όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετρά χιλιάδες followers.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μετατρέψει τη βεράντα του σπιτιού της σε μια μικρή όαση θα λέγαμε. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στα social media, η νέα της συνήθεια είναι η κηπουρική. Λατρεύει να περιποιείται τις γλάστρες και τα λουλούδια της βεράντας της και έχει αποκτήσει μαζί τους μία ιδιαίτερη σχέση.

Στις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, φαίνεται ξεκάθαρα, πως η βεράντα της είναι γεμάτη με μεγάλες ξύλινες γλάστρες με πράσινα δένδρα και λουλούδια, ενώ υπάρχει και μια όμορφη καρέκλα εξωτερικού χώρου.

«Τσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε φωτογραφίες από την βεράντα της στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV