Αλιόνα Αμπράμοβα: Την είχαν απορρίψει στα 30 της στο GNTM και πλέον δείχνει σαν 20χρονη!

0
70

Η 30χρονη το 2018 Αλιόνα Αμπράμοβα είχε δεχτεί την απόρριψη από το GNTM, αφού οι τέσσερις κριτές έκριναν ότι είχε κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις και τα φυσικά της χαρακτηριστικα είχαν σχεδόν αλλοιωθεί. 

Η 30χρονη τότε κοπέλα από τη Λευκορωσία είχε δηλώσει ότι πιστεύει πάρα πολύ στον εαυτό της, αλλά και στην εμφάνισή της, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει στο εκατό τοις εκατό.

Η Αλιόνα Αμπράμοβα είχε σχολιαστεί αρχικά από την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM, η οποία και είχε κάνει αρνητικη κριτική για τις γόβες, που είχε επιλέξει να φορέσει στην οντισιόν, με την παίκτρια να της δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτό είναι το στυλ της και ακόμα και αν είναι υπερβολικό, μπορεί να το υποστηρίξει. Οι τέσσερις κριτές της είχαν πει μάλιστα ότι πέρα από την ηλικία της, οι πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει, δεν της επέτρεπαν να προχωρήσει στον διαγωνισμό.

Η ίδια ασχολήθηκε από εκεί και πέρα με το τραγούδι, κυκλοφορώντας το καλοκαίρι του 2020 το single “Tsito Bombita” με το βιντεοκλιπ της να συγκεντρώνει πάνω από 406 χιλιάδες προβολές. Σήμερα, η κοπέλα, μετά από διάφορες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και ένα απίστευτο κορμί που διαθέτει και διατηρεί με σκληρή διατροφή και γυμανστική, μοιάζει περισσότερο με 20χρονη κοπέλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά post της που δείχνουν ότι είναι άλλος ανθρωπος:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV