Μαλέσκου: Απαντά στους επικριτές της με το πιο καλοκαιρινό post- Τα βίντεο και ο αυτοσαρκασμός!

0
72

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε, με ένα της post στο Instagram, να δώσει τις δικές της απαντήσεις σε όλους εκείνους που διαρκώς την κρίνουν ως άτομο και ως παρουσιάστρια. 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι ότι έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική και η ίδια προσπαθεί να μένει αμμέτοχη σε όλο αυτό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο πριν από την έναρξη του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, θέλησε να φορέσει ένα υπέροχο καλοκαιρινό outfit και να κάνει μια υπέροχη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια εξομολόγηση ψυχής, για όλους εκείνους που δεν την σέβονται και ούτε και την σεβάστηκαν ποτέ.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόνισε πως δεν πρέπει ποτέ να επηρεαζόμαστε για αυτά που λένε οι άλλοι για εμάς, αλλά να μπορούμε να κρίνουμε ποιοί μπορεί να μας κάνουν σχόλια για να γίνομαστε καλύτεροι, ενώ αντίθετα ποιοί είναι εκείνοι που το κάνουν κακοπροαίρετα. Η ίδια φόρεσε μια τζιν ολόσωμη φόρμα και πόζαρε όλο χαμόγελο, όπως κάνει πάντα άλλωστε!

H Iωάννα Μαλέσκου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: “Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;) Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους”

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CemJzEIoQSV

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV