Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει το πιο απίθανο κορμί- Οι εκπληκτικές φωτό!

0
93

Η Βρισηίδα Ανδιώτου διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι τέτοιο γίνεται αμέσως αντιληπτό. 

Ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor, η οποία και τράβηξε τα βλέμματα, τόσο με την αγωνιστικότητά της, όσο και με την απίθανη εμφάνισή της.

Την Βρισηίδα Ανδριώτου την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή μόδας My Style Rocks, όπου είχε λάβει μέρος με σκοπό να αποδείξει ότι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, το οποίο και θα μπορούσε να ξεχωρίσει, αλλά και να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μια νέα πρόταση. Η ίδια, την φετινή σεζόν, αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor και πραγματικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, για να καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, η Βρισηίδα Αδριώτου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και η ίδια δήλωσε από την αρχή ότι ήταν η πιο ξεχωριστή εμπειρία της ζωής της και ότι αν της δινόταν και πάλι η ευκαιρία, θα το ξαναέκανε. Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορούμε πολύ εύκολα να αντιληφθούμε ότι το νεαρό μοντέλο έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ, μιας και είναι όχι μόνο αδύνατη, αλλά και απόλυτα γυμνασμένη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις απίθανες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV