Παπαδάκης: Το μέλλον του «Καλημέρα Ελλάδα» και ο θυμός για όσα γράφτηκαν για τους γιους του

0
74

«Για ένα πράγμα είμαι περήφανος. Ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη» είπε ο αγαπημένος δημοσιογράφος, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του παρέδωσε την… κούπα για τα 30 χρόνια ασταμάτητης πορείας στον τηλεοπτικό χώρο.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται με όσα έκανα, δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η κληρονομιά μου, αυτή είναι η περιουσία μου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε λέγοντας: «Στη δουλειά μου δεν χρειάζεται να είσαι μανεκέν, δεν σε επιλέγουν γιατί είσαι ωραίος».

Ερωτώμενος για τα σενάρια που λέγονται και γράφονται για το πώς θα βρει η νέα σεζόν την εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε: «Στην τηλεόραση έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα και να κάνω σκυταλοδρομία».

Και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον ΑΝΤ1, δεν θεωρώ πως ανανέωσα. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν το έκανα… Μου είχαν γίνει δελεαστικότατες προτάσεις από άλλα κανάλια με πολύ περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν μου αρέσουν αυτά».

Ο δημοσιογράφος τόνισε: «Μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη του «Καλημέρα Ελλάδα». Δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει».

«Το Καλημέρα Ελλάδα θα ξεκινήσει κανονικά του χρόνου και σιγά σιγά θα δώσω τη σκυτάλη σε άλλον. Προοδευτικά θα γίνει αυτό».

Για το πώς διαχειρίστηκε τους ανθρώπους που πέρασαν από την εκπομπή του εδώ και τρεις δεκαετίες, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Έχω ‘’κόψει’’ πολιτικούς από το Καλημέρα Ελλάδα επειδή η συμπεριφορά του ήταν αντικοινωνική και δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα στην ενημέρωση».

Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία της σεζόν που πέρασε στις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: «Η υπόθεση της Πάτρας μας συγκλόνισε όλους, όμως παράγινε το κακό, γιατί ‘πούλαγε” το θέμα”».

Αναφερόμενος στα κακώς κείμενα της τηλεόρασης, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Δεν την ξέρω την τηλεόραση και δεν κάνω κριτική, ας κάνουν κριτική τα νέα παιδιά που εργάζονται 5 χρόνια στο χώρο και την ξέρουν καλά».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του, τους τρεις γιους του, δύο από τους οποίους φέτος βρέθηκαν στην τηλεόραση. Ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής που παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη ενώ ο μικρότερος γιος του Ιάσονας έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως μουσικός στο X-Factor. O Γιώργος Παπαδάκης δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό του για όσα γράφτηκαν για τον Φοίβο που ακολουθεί τα χνάρια του στον χώρο της δημοσιογραφίας σχολιάζοντας: «Ο Φοίβος κάνει τα πρώτα του βήματα τηλεοπτικά. Διάβασα κάπου ‘άνθρακας ο χρυσός’. Γιατί; Επειδή λέγεται Παπαδάκης;»

Και συνέχισε μιλώντας για τον μουσικό της οικογένειας: «Ο Ιάσονας είναι μουσικός και έκανε μία εμφάνιση στο X Factor. Γράφει πολύ ωραία ξένη μουσική… ».

Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης μίλησε για τον μεγαλύτερο γιο του από τον πρώτο του γάμο για τον οποίο είπε: «Ο Κωνσταντής μου είναι ήπιων τόνων, είναι καταπληκτικό παιδί και μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είμαστε πολύ δεμένοι με τα παιδιά μου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης αναφέρθηκε και στα πρώτα παιδικά του χρόνια παραδέχτηκε: «Είχα ωραία παιδικά χρόνια, αλλά μετά τα 11 μου ήταν λες και έπεσε κεραυνός και όλα πήγαν στραβά».

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι κάποτε χρειάστηκε να βοηθηθεί από ψυχολόγο για ένα πολύ προσωπικό του θέμα. Συγκεκριμένα είπε: «Ο ψυχολόγος με βοήθησε να οργανώσω τη σκέψη μου, να αντιμετωπίσω τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου και τελικά ευτυχώς όλα πήγα καλά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με μέρος της συνέντευξής του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV