Παντρεύτηκαν η Σιαμπάνη και ο Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς (video)

0
74

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Ωστόσο σήμερα (4/7) άλλη μία χαρά ήρθε στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Τζίμη.

Η πρόταση γάμου του Τζίμη στην Ιωάννα έγινε ανήμερα των γενεθλίων της πριν λίγους μήνες ενώ λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη του γάμου τους έγινε μέσα από ένα Instagram story που έκανε ο ηθοποιός Νικόλας Πολυδερόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελετή. Όπως μπορείτε να δείτε, το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.

Να σας θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε:«Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρεις, όποιος τον δει να κάνει κάτι…. Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV