Κόνι Μεταξά: Έκανε pre – wedding πάρτι και έκλεψε τις εντυπώσεις – Το φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα

0
68

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό έτρεχε για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου που πραγματοποιείται στις 9 Ιουλίου στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Εκείνη την ημέρα το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά του τους συγγενείς και τους φίλους του, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντας τη στο γαμπρό.

Οι μελλόνυμφοι έχουν ήδη μπει σε εορταστικό mood και χθες (7/7) πραγματοποιήθηκε στο pre – wedding party, στο οποίο τα «έσπασαν». Το ζευγάρι αλλά και τα κοντινά τους πρόσωπα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το κέφι ήταν αμείωτο. Αυτό βέβαια που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα η Κόνι Μεταξά επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα, το οποίο ήταν λευκό – ασημί και είχε πάνω του κεντημένα κρύσταλλα. Επίσης είχε λεπτομέρειες από διαφάνειες και όπως θα δείτε κι εσείς ήταν μία σωστή επιλογή, καθώς αγκάλιαζε το κορμί της.

Δείτε στο βίντεο τα όσα έγιναν στο πάρτι αλλά και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV