Αναστασία Παντούση: Ποζάρει topless και «ρίχνει» το Instagram- Η απίθανη καλοκαιρινή φωτό!

0
106

Η Αναστασία Παντούση, τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέδειξε το πόσο πολύ της ταιριάζει αυτή η εποχή. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους, που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Αναστασία Παντούση, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, μιας και αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη είναι λίγες ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης. Η όμορφη ηθοποιός, λίγο πριν από την ένρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” αποφάσισε να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή και συνάμα αποκαλυπτική φωτογραφία.

Η ίδια πόζαρε topless στην παραλία, ενώ τα μαλλιά της τα είχε τυλίξει με ένα πολύχρωμο μαντήλι. Τα σχόλια κάτω από την δημοσίευσή της ήταν πολυάριθμα με τους περισσότερους να τονίζουν το πόσο πολύ της πηγαίνει το καλοκαίρι!

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CfwdwYVqjD3

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV