Σχίζας: Ο πραγματικός λόγος που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και η συγκατοίκηση με την Παναγιώταρου

0
83

Ο Στάθης Σχίζας ακόμα δείχνει… μουδιασμένος με τη νίκη του στον φετινό κύκλο του Survivor καθώς δεν την περίμενε. Ο ίδιος, σε μία συνέντευξη-εξομολόγηση, αποκάλυψε πολλά που δεν γνωρίζαμε, τόσο για το παρελθόν του όσο και για το μέλλον του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Ο Στάθης, ακόμα λοιπόν δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι ο μεγάλος νικητής και μάλιστα δήλωσε γι’ αυτό στο Secret:

«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος για την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στον τελικό και με ανέδειξε νικητή».

Ο μεγάλος νικητής όμως αποκάλυψε και κάτι που αγνοούσε ο απλός κόσμος για την τόσο μεγάλη ευαισθησία του για τα παιδιά με καρκίνο. Ο Στάθης διηγήθηκε μία πολύ συγκινητική ιστορία που έζησε: «Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Αγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

«Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Όσο για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόνο λόγια αγάπης έχει να πει για εκείνη: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που την έχω στη ζωή μου. Μου βγάζει αυτή την αισθηματική ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν κάτι που ζούσαμε οι δυο μας, αγαπιόμασταν. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το ήξεραν, αλλά λόγω του παιχνιδιού αναγκαστικά έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, περνούσαμε ωραία».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για αυτή τη σχέση: «Νιώθω συγκίνηση, νιώθω ευτυχία, είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη. Ο κόσμος κατάλαβε τον χαρακτήρα του, είδε τη στάση που είχε στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε για όλα αυτά. Ηταν κάτι πολύ πιθανό να γίνει. Δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις ψήφους, αλλά όλα ήταν με το μέρος μας. Θα πάμε διακοπές, θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω. Ηταν μια κουραστική χρονιά. Οταν τελείωσε το J2US, ξεκίνησε απευθείας το Survivor, οπότε συνέχεια με απασχολούσε κάτι. Το καλό είναι ότι στο τέλος και οι δύο καταφέραμε να βγούμε νικητές».

Ούτε ο Στάθης, ούτε η Αλεξάνδρα ακόμα σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου καθώς η ίδια λέει: «είναι νωρίς για τέτοια σχέδια. Εγώ βγήκα πρόσφατα από έναν γάμο και θεωρώ ότι δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια. Η συγκατοίκηση είναι πιο πιθανό πλάνο. Είμαι σε φάση που ψάχνω για ένα μεγαλύτερο σπίτι, οπότε είναι το κατάλληλο timing. Τον Στάθη τον ξέρω δέκα χρόνια και νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι γραφτό να συμβούν. Πολλές φορές την ευτυχία την έχεις κοντά σου, αλλά μπορεί να μην την έχεις αντιληφθεί».

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV