Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»

0
88

Μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκινεί με την εξομολόγησή της.

Να σας θυμίσουμε πριν ρίξει αυλαία είπε: Συγκεκριμένα είπε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί ξέρω ότι κάναμε πράγματα επί προσωπικού. Δεν ήταν η δουλειά, δεν ήταν η διεκπαιρέωση, ήταν οι ώρες, δουλεύαμε πολλές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ όλους».

Και σήμερα, 11 Ιουλίου, η παρουσιάστρια ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Έχει επαληθευτεί. Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωη… Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε… Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη…»!

Και πρόσθεσε: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά… Παιδιά. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Η ίδια, η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελευταία της εκπομπή, αλλά και το τραπέζι που ακολούθησε με όλους τους συνεργάτες της. Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV