Παναγιώτης Στάθης: Η ηλικία, η καταγωγή και η σύζυγος που έχει παντρευτεί δύο φορές

0
110

Ο Παναγιώτης Στάθης διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του. Επίσης έχει μία όμορφη οικογένεια, την οποία προστατεύει και υπεραγαπά.

Ο Παναγιώτης Στάθης είναι ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της γενιάς του και φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», την οποία παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος έχει μεγάλο ενεργητικό και δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και μεγάλα κανάλια. Ο παρουσιαστής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και για τον λόγο αυτό τον «βάζουν» μέσα στα σπίτια τους.

Μάλιστα αρκετές φορές ο Παναγιώτης Στάθης έχει εκφράσει δημόσια της ευχαριστίες του για την στήριξη και τα καθημερινά θετικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

Ο παρουσιαστής είναι είναι 50 χρονών και κατάγεται από τα Κύθηρα. Για πολλά χρόνια άνηκε στο δυναμικό του Star, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο.

Επίσης ο Παναγιώτης Στάθης είναι παντρεμένος με την Αθανασία Πρωτοψάλτη.

Η όμορφη σύζυγός που παντρεύτηκε δύο φορές

Ο Παναγιώτης Στάθης εδώ και πολλά αρκετά χρόνια, όπως σας ενημερώσαμε είναι παντρεμένος με την Αθανασία Πρωτοψάλτη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα, η οποία είναι 12 ετών.

Το ζευγάρι αρχικά είχε κάνει πολιτικό γάμο, ενώ το 2013 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στα Κύθηρα, έχοντας ως παρανυφάκι την κόρη τους.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα “αυτή είναι”. Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό. Είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV