Λαμπροπούλου: Τα γενέθλια και η έκπληξη – Πόσο χρονών έγινε η Βασιλική του Σασμού;

0
103

Η όμορφη ηθοποιός την οποία λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της Βασιλικής στο Σασμό, έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, ωστόσο σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εκείνη.

Και τι πιο συγκινητικό από το να επιστρέφεις στο σπίτι και να σε περιμένει μια γενέθλια τούρτα;

Οι κόρες της αλλά και ο σύζυγός της ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Νταλιάνης της ετοίμασαν μια υπέροχη έκπληξη! Της τραγούδησαν όλοι μαζί το «happy birthday» κι εκείνη έσβησε το κεράκι!

Πόσο χρονών έγινε; Η τούρτα είχε πάνω τον αριθμό 47 και πραγματικά δεν το πιστεύαμε!

Δες το βίντεο αλλά και τις σχετικές αναρτήσεις που έκανε η ίδια για την ημέρα

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό).

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega Channel Εραστής δυτικών προαστίων, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με την εμφάνισή της στην ταινία Ο Βασιλιάς του Νίκου Γραμματικού εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Shooting Stars στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Τρεις Ευχές και Περί Ανέμων και Υδάτων και Έρωτας όπως έρημος και Εραστής Δυτικών Προαστίων και Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Le Dernier Seigneur des Balkans και Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ και Φάρος και Ίχνη και Υπάρχουν άντρες και άντρες ,Είναι Στιγμές,Όρκος Σιωπής ,Οι Συμμαθητές και Σασμός

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της;

Τα spoilers τη θέλουν να δίνει μεγάλη μάχη ώστε να αποδείξει την αθωότητα του Μαθιού καθώς επίσης ίδια στάση θα κρατήσει και ο Νικηφόρος αλλά και ο Αστέρης αφού κανείς δεν πιστεύει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Άγγελο!

Θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Βασιλικής, θα είναι αγνώριστη καθώς θα δούμε το πιο δυναμικό και μάχιμο καθώς θέλει πάση θυσία να ελευθερώσει τον αγαπημένο της από τη φυλακή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV