Τούνη-Αλεξάνδρου: Η πρώτη κοινή τους ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας!

0
99

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή η ανάρτηση δεν θα αποτελούσε είδηση, όμως μετά τα όσα ακούστηκαν για τη σχέση τους αφού προέκυψε η εγκυμοσύνη της Ιωάννας, σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση κοινή από την ημέρα που επέλεξε η Ιωάννα να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram.

Για κάποιες μέρες ο Αλεξάνδρου κρατούσε σιγή ιχθύος και μόλις χθες ανέβασε ένα βίντεο με τον καλό του φίλο Γιώργο Μανίκα και μαζί αναφέρονταν στο Νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει, αυτόν τον μπαμπά.

Μέχρι που σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να απαθανατίζει την Ιωάννα Τούνη την ώρα που εκείνη μιλάει στο τηλέφωνο. Κάθονται και οι δύο στον καναπέ δίπλα δίπλα και εκείνη κάνει νάζια μπροστά στο φακό σαν να είναι όλα υπέροχα ανάμεσά τους. Αλήθεια, είναι;

Προφανώς και ναι, παρά το γεγονός ότι πολλά ακούστηκαν λίγες μέρες πριν η Ιωάννα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της καθώς το ζευγάρι έκανε unfollow και μπλόκαρε ο ένας τον άλλον στο Instagram. Περασμένα ξεχασμένα τελικά αφού οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να αναλάβουν μαζί την ανατροφή του παιδιού που περιμένουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV