Αλεξάνδρου – Τούνη: Ο μεγάλος έρωτας, η θυελλώδης σχέση τους και η εγκυμοσύνη

0
114

Και είναι γεγονός πως το ζευγάρι τότε, εκείνον τον Ιούλιο, δεν ήθελε για κανένα λόγο να δημοσιοποιήσει τη σχέση του καθώς και οι δυο μέχρι τότε είχαν υπέρ προβληθεί για την προσωπική τους ζωή και έτσι είχαν αποφασίσει να μην τη δημοσιοποιήσουν.

Ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Χαλκιδική είχαν ήδη κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο gossip-tv.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….», είχε γράψει όταν οι followers την ρωτούσαν επίμονα αν ισχύουν οι φήμες, μέχρι που ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Κι έτσι μερικές ημέρες μετά η Ιωάννα Τούνη πρώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία με τους δυο τους να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί με την ίδια να παραδέχεται τον έρωτά της. «You know you’re in trouble when ❤️».

Έκτοτε ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα για την κοινή τους ζωή και τη συγκατοίκηση που δεν άργησε να έρθει. Μετά ήρθε και η πρώτη τηλεοπτική τους συνύπαρξη μέσα στο χειμώνα με το ζευγάρι να παίρνει μέρος στο J2US με διαφορετικούς παρτενέρ.

Φωτογραφίες, βίντεο και ερωτικά σχόλια είχαν γίνει πλέον καθημερινότητα.

Ο θάνατος της μητέρας της Ιωάννας ήταν ένα γεγονός που κλόνισε ιδιαίτερα την ίδια με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να μιλά δημόσια για την στήριξη και την σχέση τους ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχαν κυκλοφορήσει φήμες χωρισμού με το ζευγάρι να τις διαψεύδει ή να μην κάνει καμία αναφορά, όπως έγινε πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν ανακοινώσει η Ιωάννα την εγκυμοσύνη της.

Η ανακοίνωση ήρθε με τον πιο συγκινητικό τρόπο και πλέον το ζευγάρι είναι έτοιμο να ζήσει την πιο ονειρική φάση της ζωής τους!

Αν μη τι άλλο το ζευγάρι είναι ένα από τα αγαπημένα μας και εμείς τους ευχόμαστε κάθε καλό και φυσικά «με ένα πόνο»!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV