Ελένη Πετρουλάκη: Οι διακοπές στη Κρήτη, το… κίτρινο μπικίνι και οι κοιλιακοί που ζηλέψαμε!

0
73

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο Λασίθι της Κρήτης και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες γυμνάστριες και, όπως είναι λογικό, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ!

Η Ελένη Πετρουλάκη, όσα χρόνια και να περάσουν, συνεχίζει να διαθέτει ένα αρκετά καλογυμνασμένο σώμα, μιας και το να φροντίζει τον εαυτό της είναι το πιο σημαντικό για εκείνη, μιας και μόνο έτσι μπορεί να νιώθει τόσο υγιής όσο και ευτυχισμένη. Μάλιστα, πολλές φορές σε δηλώσεις της η ίδια έχει τονίσει το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας ενώ παράλληλα αυτό μας χαρίζει και μια πολύ όμορφη εικόνα!

Τις τελευταίες ημέρες, η πασίγνωστη γυμνάστρια έχει ξεκινήσει τις διακοπές της στην μαγική Κρήτη και μάλιστα δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο για να μας δείξει τόσο τις στυλιστικές της επιλογές, όσο και της ομορφιές του νησιού. Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η ίδια δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα κίτρινο μπικίνι, το οποίο και τόνιζε το κορμί της ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι κοιλιακοί της είναι αξιοζήλευτοι!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV