Μαρία Ηλιάκη: «Δύσκολη» περίοδος για την κόρη της – «Κλαίει, πλαντάζει» (video)

0
75

Η Μαρία Ηλιάκη, από την στιγμή που έγινε μανούλα, έχει αλλάξει την ζωή της, μιας και η μικρή Κατερινούλα είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και δεν μπορεί στιγμή να φύγει από κοντά της. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες, με το τηλεοπτικό κοινό να την παρακολουθεί πολύ συχνά και μάλιστα φέτος η ίδια επέστρεψε και στην τηλεόραση μετά από κάποια χρόνια.

Η Μαρία Ηλιάκη, εδώ και μερικούς μήνες, ζει την απόλυτη ευτυχία, μιας και με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, ζουν τον έρωτα και η κόρη τους, η μικρή Κατερινούλα, είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και δεν μπορούν στιγμή να είναι μακριά της. Συνεχώς, η νέα μανούλα, δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με την μικρή, αλλά και την καθημερινότητά τους παρέα.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει η κόρη της, η οποία με το που βλέπει τη μαμά της να φεύγει, πλαντάζει στο κλάμα.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο “Θέλω μόνο τη μαμά μου”. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια, κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια.

Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω, σπαράζει. Μπήκα λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ.

“Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της Δεν… ‘Μαμά”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV