Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το απόλυτο beachwear και μας το έδειξε με ένα βίντεο- Φόρεσέ το όπως εκείνη!

0
79

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι με μια νέα δημοσίευσή της, μας έδειξε το πιο απίθανο outfit για την παραλί, που δεν ήταν άλλο από ένα μαγιό και ένα μακρύ καφτάνι σε υπέροχο print!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και από φέτος θα την παρακολουθεί κάθε πρωί μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά φροντίζει τον εαυτό της, μιας και πάντοτε θέλει να δείχνει κομψή και απαστράπτουσα και δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε της δημόσια έξοδος σχολιάζεται σχεδόν πάντα, μιας και το στυλ της είναι εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Αθήνα και να κάνει διακοπές και φυσικά αυτό που δεν ξέχασε να πάρει μαζί της είναι τα πιο απίθανα σύνολα για την παραλία, τα οποία και όπως φαίνεται, τονίζουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Αυτήν την φορά, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα απίθανο μαγιό με ασπρόμαυρο print, το οποίο και είχε σετάρει τέλεια με το αντίστοιχο καφτάνι, το οποίο ήταν λίγο πιο κάτω από το γόνατο και μπορούσες και να το δέσεις, αν το προτιμούσες σαν φόρεμα, αλλά και να το αφήσεις ανοιχτό, για πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε το βίντεο και τα σχόλια από κάτω “έπεσαν βροχή”.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV