Σχίζας: Το σοκ του όταν είδε την Αλεξάνδρα νύφη κι οι πρώτες κοινές δηλώσεις τους για τον έρωτά τους

0
76

Στην πρώτη κοινή συνέντευξή τους, οι δύο ερωτευμένοι μίλησαν για τη γνωριμία τους, την άνθιση του έρωτά τους αλλά και πώς έφτασαν να είναι πλέον αχώριστοι.

«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα, αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε γιατί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα “πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση”», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε μιλώντας για το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι επρόκειτο να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του πρώην -πλέον- συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου:

«Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είπα “το χάσαμε το κορίτσι”. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη “αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου”. Μου απάντησε “παιδί μου, είσαι τρελό;” και αποκρίθηκα “τετρακόσια τα έχω. Θα το δεις”. Η Αλεξάνδρα προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε με τον άνθρωπο που ήταν μαζί κι εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε “όχι, Στάθη, εκεί εσύ”. Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε».

Και που το έμαθε όμως, η Αλεξάνδρα είχε άλλες βλέψεις για τη ζωή της. Προσφάτως χωρισμένη, η ίδια ήθελε να ζήσει για λίγο μόνη της, να ξεπεράσει τον χωρισμό και ένα διαζύγιο και ύστερα να δει τι θα κάνει στην προσωπική τη ζωή. Η Αλεξάνδρα παραδέχτηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της:

«Μόλις είχα βγει από έναν γάμο και μια μακροχρόνια σχέση. Επειδή μάλιστα όλα αυτά συνέβαιναν στη ζωή μου σε μια περίοδο που ήμουν μικρή και οι φίλες μου ελεύθερες, ήθελα να ζήσω λίγο μόνη μου. Έμεινα λοιπόν μόνη και έπειτα από κάποιο διάστημα έδεσε το γλυκό. Θυμάμαι ότι είχαμε φοβερή χημεία στην παρέα, μου έβγαζε όμως και κάτι ερωτικό. Είχε τα στοιχεία του άντρα που ήθελα να είμαι μαζί του».

Στην ερώτηση για τον πρώτο καιρό της σχέσης τους κατά τον οποίο έκρυβαν ότι είναι ζευγάρι, η Αλεξάνδρα τόνισε: «Ξέρεις τι γίνεται; Αν κάνεις κάποιες σχέσεις και δεν προχωρήσουν, βλέπεις ότι όλα αυτά μένουν. Εγώ θέλω να είμαι προσεκτική με την εικόνα μου. Δεν ήθελα να βγει προς τα έξω κάτι χωρίς να είμαι σίγουρη, να τελειώσει και μετά όλο αυτό να έχει μείνει. Στο μεταξύ, είχα βγει και από τον γάμο και είχα μια ανασφάλεια», πρόσθεσε η εκρηκτική ξανθιά.

Πηγή: ΟΚ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV