Γιώργος Ματαράγκας: «Έβγαλα χρήματα αλλά τα έριξα στο θέατρο και καταστράφηκα από αυτό»

0
8

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν καβάλησε το καλάμι και αν ζορίστηκε ψυχολογικά όταν σταμάτησε τα καθημερινά γυρίσματα.

-Δεν καβαλήσατε ποτέ το καλάμι…

Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι. Πατούσα πάντα στη γη. Πάντα προσγειωμένος, με σεβασμό και ευγένεια. Αυτή είναι η λογική του καλλιτέχνη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που ίσως να μην ήμουν τόσο καλά, πάντα μιλούσα στον κόσμο.

-Μετά από τα τόσα χρόνια στη μικρή οθόνη, εξασφαλιστήκατε οικονομικά;

Είναι αλήθεια πως πήρα κάποια λεφτά τότε, αλλά όπως τα πήρα, τα έριξα στο θέατρο και καταστράφηκα από αυτό. Έπεσα σε δύσκολες και περίεργες εποχές και δυστυχώς ό,τι είχα βγάλει, πήγε στο θέατρο. Όταν κάνεις επιχειρήσεις, παίρνεις τα ρίσκα… Ωστόσο δεν το μετάνιωσα ποτέ. Δόξα τω Θεώ, δουλεύω και είμαι καλά!

-Όταν έσβησαν τα φώτα και σταματήσατε τα καθημερινά γυρίσματα, ζοριστήκατε ψυχολογικά;

Όταν σταμάτησα τα καθημερινά γυρίσματα, ανακουφίστηκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που έκανα τότε. Διάβαζα πάρα πολύ καθημερινά. Να φανταστείς ότι τελείωνα μια σκηνή κι αν μου έλεγε ο σκηνοθέτης να την ξανά κάνουμε, δεν μπορούσα, καθώς δεν θυμόμουν τα λόγια. Ήμουν τόσο κουρασμένος. Μπορεί σε μια μέρα να έλεγα τριάντα σελίδες.

-Είχαμε την πρώτη απόφαση της δικαιοσύνης για τη δίκη του Λιγνάδη και είναι ένοχος για δύο βιασμούς. Πιστεύετε πως θα παραδειγματιστούν οι επόμενοι που θα σκεφτούν να κάνουν κάτι ανάλογο;

Όλο αυτό που έγινε με το metoo, ήταν πάρα πολύ καλό. Το ξεκίνησαν οι καλλιτέχνες, αυτοί βγήκαν πάλι μπροστά, παρόλο που σε άλλους χώρους συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα.

Πιστεύω λοιπόν πως θα το σκεφτεί πάρα πολύ ο καθένας που θα περάσει από το μυαλό του να κάνει ανάλογες πράξεις. Ευτυχώς δεν είναι απλό πια. Είναι μια μεγάλη κατάκτηση αυτό που έγινε με το metoo για όλη την κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο.

Δεν θέλω μόνο να μιλάω για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, αλλά για όλη την κοινωνία. Εγώ σε πληροφορώ ότι την πρώτη μου σεξουαλική παρενόχληση την είχα από έναν ζαχαροπλάστη στα Εξάρχεια. Συμβαίνει παντού, δυστυχώς!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here