Σμαράγδα Καρύδη: Έχει γενέθλια και το γιορτάζει με έναν μοναδικό τρόπο – Η ανάρτηση όλο νόημα

0
67

Η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τα social media αποκάλυψε ότι έχει γενέθλια. Μάλιστα η ηθοποιός έστειλε και το δικό της μήνυμα για την ηλικία.

Η σημερινή (9/8) ημέρα είναι ιδιαίτερη για την Σμαράγδα Καρύδη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός από το πρωί δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης, τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η ίδια θέλησε να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο, αυτή την ξεχωριστή ημέρα και έτσι φόρεσε το μαγιό της και πήγε στη θάλασσα. Το αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη με φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα πολύχρωμο μπικίνι και ξαπλωμένη σε μία αιώρα πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε:«Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ. Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση.

Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που πόσταρε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV