Οικονομάκου: 9+1 μοναδικές φωτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Μύκονο και Ικαρία

0
82

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως αγαπάει το καλοκαίρι, καθώς με τις πρώτες ζεστές μέρες φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε την θάλασσα αλλά και τον ήλιο.

Η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες στη Μύκονο, ένα νησί που αγαπά, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε και ο γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και για τον λόγο αυτό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το προφίλ της, φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από τις εξορμήσεις της στις παραλίες, όσο και από τις βραδινές της εξόδους.

Η Αθηνά Οικονομάκου, πόζαρε με το μπικίνι της και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η Αθηνά μας αποκαλύψει ότι βρέθηκε και στην Ικαρία και μάλιστα από το πρώτο κιόλας λεπτό.

«Just arrived, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Αθηνά Οικονομάκου μόλις έφτασε στο νησί.

Λίγη ώρα μετά και αφού μας είχε δείξει μέρος του δωματίου που μένει, ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να απολαμβάνει τον καφέ της στην παραλία και να γράφει ότι επιτέλους απολαμβάνει τις διακοπές της χωρίς να έχει υποχρεώσεις και τα παιδιά της μαζί της.

Δείτε στην gallery στιγμιότυπα από τις διακοπές της σε Μύκονο και Ικαρία.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV