Ζέτα Μακρυπούλια: Η μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και η καταπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα της!

0
89

H Ζέτα Μακρυπούλια «δηλώνει» μόνη στην προσωπική της ζωή, τουλάχιστον προς το παρόν, όμως έχει μεγάλο δέσιμο με την οικογένειά της και κυρίως με τους γονείς της. 

Ο Κώστας και η Κική Μακρυπούλια είναι για εκείνη από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της, μαζί βέβαια με τους δύο αδελφούς της που επίσης είναι η μεγάλη της αδυναμία. Σε όλους τους παραπάνω προσθέτουμε και τα ανίψια της που υπεραγαπά και λαχταρά κάθε φορά να συναντήσει σε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση.

Η Ζέτα, παρά το φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμά της, πάντα βρίσκει χρόνο για να βρεθεί στο πατρικό της για να δει τη μητέρα της και τον πατέρα της.

Μεγαλωμένη στον Βοτανικό σε πολύτεκνη οικογένεια, η Ζέτα γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι τα μέλη της οικογένειάς της και γι’ αυτό με το που βρίσκει την ευκαιρία τους συναντά.

Είναι δίπλα της σε κάθε ευτυχισμένη ή δύσκολη στιγμή της, στηρίζοντάς την διακριτικά και χαρίζοντάς της πάντα την αγκαλιά τους για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Με τη μαμά είναι πιο αγαπησιάρικη η σχέση τους. Με τον μπαμπά όμως η αδυναμία του ενός προς τον άλλον είναι δεδομένη.

Μάλιστα από εκείνον έχει πάρει τα υπέροχα καταπράσινα μάτια της και αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό τους που τους κάνει να μοιάζουν πάρα πολύ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ανεβάσει αρκετές φορές κοινές τους φωτογραφίες με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνους ενώ έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς και σε επίσημες θεατιρκές της πρεμιέρες.

Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV