Iωάννα Σιαμπάνη: Οι φωτό από τις διακοπές με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μανούλα!

0
70

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μετρά αντίστροφα μέχρι να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι.

Με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πρόσφατα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον ανυπομονούν για να δημιουργήσουν την πιο υπέροχη οικογένεια με το μωράκι τους.

Μετά από μια καλοκαιρινή εξόρμηση στη Μάνη, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν λίγες διακοπές ακόμα, μιας και ήθελαν να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους, μιας και σε πολύ λίγες εβδομάδες θα γεννηθεί το μωράκι τους και θα ξενυχτούν συνεχώς στο πλάι του. Η Ιωάννα Σιαμπάνη δημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται σε διακοπές σε ένα μαγικό μέρος μαζί με τον αγαπημένο της.

Η ίδια πόζαρε σε ολόσωμο καθρέπτη με την κοιλίτσα της να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ενώ όπως βλέπουμε η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο, μιας και η ευτυχία διαγράφεται στο πρόσωπό της…

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV