Jennifer Lopez- Ben Affleck: Όλα έτοιμα για το party και τον «βασιλικό» γάμο τους- Οι λεπτομέρειες!

0
71

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Τριήμερες χλιδάτες εκδηλώσεις με τρικούβερτο πάρτι για την τελετή των «Μπένιφερ» στο ράντσο του Μπεν Αφλεκ.

Τον γάμο των ονείρων της θα έχει το Σαββατοκύριακο η ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς μετά τη λιτή γαμήλια τελετή στο Λας Βέγκας με τον Μηεν Αφλεκ προετοιμάζει τριήμερες εκδηλώσεις με τρικούβερτο πάρτι, που δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους γάμους μελών βασιλικών οικογενειών.

Ο «βασιλικός» γάμος των «Μπένιφερ» θα γίνει, σύμφωνα με την Page Six, στο ράντσο του Μπεν Αφλεκ στο Ράισμπρο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τα πάντα, όπως τονίζει καλά πληροφορημένη πηγή, «θα στρέφονται γύρω από τη Λόπεζ» και τίποτα, μα τίποτα δεν θα είναι λιτό. Αντίθετα, όλα θα χαρακτηρίζονται από χλιδή, μεγαλοπρέπεια και εκλεπτυσμένο στιλ, σε βαθμό που ο γάμος, το γαμήλιο πάρτι και οι στιλιστικές επιλογές της νύφης θα κοσμήσουν τις σελίδες του περιοδικού «Vogue».

Το τριήμερο γλέντι θα αρχίσει την Παρασκευή με την τελική πρόβα του γάμου, αλλά και την πρόβα του δείπνου που θα ακολουθήσει. Η γαμήλια τελετή θα γίνει το Σάββατο, με τη Λόπεζ να αναμένεται να φορέσει νυφικό Ralph Lauren, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση στην Ιταλία. Την Κυριακή οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με τη διοργάνωση μπάρμπεκιου και πικ νικ για τους καλεσμένους.

Αν και ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού μέσα σε έναν μήνα περιγράφεται από τη Λόπεζ και τον Αφλεκ σαν «μια κλειστή τελετή για συγγενείς και φίλους», αναμένεται να
προσελκύσει μεγάλα ονόματα της αμερικανικής σοουμπίζ. Η αμερικανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το «παρών» αναμένεται να δώσουν ο κολλητός φίλος του Αφλεκ,
Ματ Ντέιμοντ, με την οικογένειά του, ο τηλεπαρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, η ηθοποιός Ντρέα ντε Ματέο και, φυσικά, ο βραβευμένος με Οσκαρ αδελφός του γαμπρού Κέισι Αφλεκ. Για να υλοποιήσει η Λόπεζ το όραμά της για έναν γάμο χλιδής και υπερβολών,
προσέλαβε τον διοργανωτή εκδηλώσεων των διασήμων Κολίν Κόουι. Ο Κόουι χρεώνει από 24.600 ευρώ μέχρι 24.600.000 ευρώ για τη διοργάνωση κάθε event και έχει δουλέψει μεταξύ άλλων για την Οπρα Γουίνφρεϊ και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV