Τούνη: Περιέγραψε τον «Γολγοθά» που έζησε στο σπίτι του Αλεξάνδρου- Την έβαλε να κάνει δουλειές!

0
75

Η  Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μια υπέροχη περίοδο, μιας και περιμένουν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι, το οποιο και θα είναι αγοράκι, καρπό του έρωτά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους, βλέπουμε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά οι δυο τους είναι στην καλύτερή τους φάση και απολαμβάνουν τις κοινές στιγμές τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα οδικώς και σαν να μην έφτανε το πολύωρο ταξίδι, η Ιωάννα, με διάφορα stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι ο Δημήτρης μόλις έφτασαν στο σπίτι, την έβαλε να κάνει δουλειές και να καθαρίσει, με απότέλεσμα εκείνη να κουραστεί.

Η ίδια ανέφερε χιουμοριστικά στο βίντεό της: «Ήρθαμε οδικώς με τον κύριο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και με το που σκάμε στο σπίτι μου λέει, “αγάπη, το σπίτι είναι μπ@@@@@λο. Και με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε, σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα…». Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακούγεται να φωνάζει: «Εγώ τα έκανα» με την Ιωάννα να απαντά, «Τι εσύ τα έκανες μωρέ; Γι’ αυτό με έφερε στην Αθήνα να μου το θυμηθείτε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery κάποιες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV