Ιωάννα Μαλέσκου: Πόζαρε με γαλάζιο μπικίνι και… ζηλέψαμε- Το six pack και τα καλλίγραμμα πόδια της

0
75

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι υπέροχη και με κάθε νέα ανάρτησή της μας δείχνει το φανταστικό κορμί της, το οποίο καταφέρνει και διατηρεί σε απόλυτη φόρμα, με πολύ καλή διατροφή και γυμναστική. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την έχει λατρέψει εδώ και χρόνια μέσα από την εκπομπή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά από την λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαίρι της και με το παραπάνω, μιας και έχει επισκεφθεί διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα. Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει πληθώρα φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με μαγιό και η αλήθεια είναι πως παρατηρήσαμε ότι πέρα από την εμφάνισή της γενικότερα, φροντίζει να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα, μιας και διακρίναμε τους κοιλιάκούς της, ενώ τα πόδια της δείχνουν να είναι απόλυτα καλογυμνασμένα.

Μάλιστα, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε και την αγαπημένη της δραστηρίοτητα στις διακοπές της, που δεν είναι άλλη από το surfing, ένα άθλημα που απαιτεί το να είναι κάποιος γυμνασμένος και να έχει απόλυτη ισορροπία. Η ίδια δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία με γαλάζιο μπικίνι, το οποίο και της ταίριαζε πολύ, ενώ την βλέπουμε να ποζάρει με six pack κοιλιακούς μπροστά από την σανίδα του surf.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV