Γιώργος Αμούτζας: Θα συμμετάσχει στο Survivor; – Η αινιγματική απάντησή του

0
106

Ο Γιώργος Αμούτζας με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, Σασμός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, έκανε spoiler για τον ρόλο του στη σειρά, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει το αν θα συμμετείχε στο ριάλιτι επιβιώσης, Survivor.

Έρχονται αποκαλύψεις

Ένα θέμα που θα «καίει» και του χρόνου στον «Σασμό» είναι το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας που θα δείξει ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, το οποίο, αν και γνωρίζει, δεν αποκάλυψε ποτέ: «Νομίζω ότι μέχρι την ολοκλήρωση της ιστορίας μας αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να δοθεί μια απάντηση. Δεν θα δοθεί εύκολα, όμως. Θα υπάρξουν και νέες ιστορίες, καινούργιοι χαρακτήρες οι οποίοι θα έχουν τα δικά τους μυστικά. Μέχρι να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση, έχουμε μια πορεία να διανύσουμε. Δεν θα είναι σύντομη».

Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ό ρόλος του θα είναι δυνατός και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο ηθοποιός νιώθει πολύ χαρούμενος από την αγάπη του κόσμου, την οποία απολαμβάνει μέσα από την περιοδεία του «Φιλοκτήτη», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Τάσο Μούσια: «Ήταν μια υπέροχα στιγμή! Η πιο σημαντική θεατρική στιγμή στη διάρκεια της καριέρας μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω αρχαία τραγωδία και πρώτη φορά στη ζωή μου περιοδεία. Και τα δύο γίνονται μαζί δίπλα σε δύο κορυφαίους συναδέλφους φίλους και μέντορες. Πρόκειται για δύο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους τον Τάσο Μούσια και τη Μαρία Πρωτόπαππα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια τριάδα «Σασμός» και φυσικά σε μια σπάνια σκηνοθεσία που έχει κάνει και ο τρόπος που έχει προσεγγίσει το κείμενο, αλλά και οι σχέσεις που έχει δημιουργήσει ανάμεσα στους ήρωες. Εγώ υποδύομαι τον Νεοπτόλεμο, τον γιο του Αχιλλέα, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και τον Οδυσσέα».

Ανοιχτός στις προκλήσεις, δεν θα έλεγε όχι στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, όπως αδιάφορο δεν τον αφήνει και μια πιθανή συμμετοχή στο «Survivor».

«Αρχικά σκέφτομαι έκαστος στο είδος του, αλλά εξαρτάται και από το είδος της εκπομπής. Αν το περιεχόμενο της ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ή τα ταξίδια με μηχανοκίνητο, θα μπορούσα να το υποστηρίξω και να το χαρώ, γιατί το γνωρίζω. Αν μου έλεγαν να αναλάβω ρόλο σε ένα πάνελ, σίγουρα όχι».

Όσο για το Survivor, στο οποίο έχουμε δει αρκετούς συναδέλφους του, ο ίδιος απαντά: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά θα το δούμε. Ποτέ δεν λέω ”ποτέ”».

Πηγή: Real life

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV