Τσιμτσιλή: Δεν μπορεί με τίποτα να «χορτάσει» το καλοκαίρι- Το νέο άλμπουμ με φωτό από τις διακοπές!

0
89

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της μετά τις διακοπές, κάτι που δείχνει να μην απολαμβάνει και πολύ, μιας και η ανεμελιά του καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει να της λείπει!

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του καλοκαιριού, μιας και βρίσκει την ευκαιρία να φύγει από την Αθήνα και να απολαύσει μαζί με τα παιδάκια της και τον σύζυγό της τις διακοπές τους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει στην Αθήνα, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην εκπομπή “Happy Day” ξεκινούν σε λίγες μόνο μέρες. Η πανέμορφη παρουσιάστρια επισκέφθηκε στις φετινές της διακοπές μερικά από τα αγαπημένα της ελληνικά νησιά με την οικογένειά της και το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελε λίγες ακόμα διακοπές, μιας και όταν χαλαρώνεις και περνάς καλά, ποτέ δεν είναι αρκετός ο χρόνος.

Για αυτόν τον λόγο, πριν από λίγες ώρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το καλοκαίρι της, λέγοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα του ποστ της ότι ήδη της λείπουν εκείνες οι στιγμές και ότι θέλει να γυρίσει για λίγο τον χρόνο πίσω!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV