Έλενα Παπαρίζου: «Δεν πατάω ένα κουμπί πριν βγω από το σπίτι για να γίνω σέξι»

0
67

Η Έλενα Παπαρίζου, σε συνέντευξή της, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καθημερινότητά της, ενώ τόνισε ότι το να είσαι σέξι είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σου και ποτέ δεν χρειάζεται να το προσπαθείς. 

Είναι ίσως η πιο αγαπημένη pop star της Ελλάδας, με την καριέρα της να μην περιορίζεται στα σύνορα, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στο κοινό του εξωτερικού, όπου κάθε φορά την αποθεώνουν.

Η Έλενα Παπαρίζου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Marie Claire υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καθημερινότητά της, ενώ τόνισε το πόσο πολύ την φοβίζει το πόσο πολύ πρωταγωνιστεί πλέον η τεχνολογία στις μέρες μας. Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την καθημερινότητά της εκτός σκηνής, σημειώνοντας ότι το να νιώθεις σέξι είναι κάτι που το έχεις εκ φύσεως και ποτέ δεν χρειάζεται να προσπαθείς ιδιαίτερα, για να το καταφέρεις.

Πως θα συνοψίζατε την φιλοσοφία της ζωής σας φέτος που κλείσατε τα 40;

Η ζωή πάει μπροστά. Και εγώ θέτω ερωτήματα, ψάχνοντας απαντήσεις, αντλώντας το δικό μου νόημα από αυτά που ζω. Συζητάω, διαβάζω, παρατηρώ. Η λέξη «παρατηρώ» είναι, ξέρετε, πολύ σπουδαία. Γιατί όλοι έχουμε μάθει τώρα με τον Mr Google και έχουμε ξεχάσει να παρατηρούμε τι συμβαίνει στη ζωή, τι σήματα μας δίνει. Ολα πρέπει να γίνονται πλέον τόσο γρήγορα! Σκεφτείτε ότι όταν ήμασταν μικρές πηγαίναμε στα Virgin Megastores και ακούγαμε τον δίσκο με τις ώρες πριν τον αγοράσουμε. Και τώρα βγαίνει ένα τραγούδι στο Spotify και επειδή έχει κυκλοφορήσει εδώ και τρεις μήνες είναι… παλιό! ·

Κάτι που σας φοβίζει;
Οτι η τεχνολογία θα μας κάνει απάνθρωπους. Είναι ένα μίσος που μεγαλώνει μέσα από το Ιντερνετ, μέσα από κακά σχόλια, κακά events… Γιατί η κακή είδηση προχωρά πολύ εύκολα. Δείτε πώς από το να δούμε π.χ. έναν αριστούχο μαθητή προτιμάμε να δούμε τη φασαρία στα Mad Awards.

Αναρωτιέμαι, δεν είναι κάποιες φορές πνιγηρό το brand name «Ελενα Παπαρίζου»; Το ότι πρέπει να εμφανίζεστε διαρκώς χαρούμενη, λαμπερή και σέξι;
Σέξι ή είσαι ή δεν είσαι, δεν έχει να κάνει με το πώς ντύνεσαι ή βάφεσαι. Σίγουρα δεν πατάω ένα κουμπί πριν βγω από το σπίτι για να γίνω σέξι. Γενικά, είμαι ένα κορίτσι των νοτίων προαστίων και κυκλοφορώ μονίμως με φόρμες, σαγιονάρες κ.λπ. Αν κάποιος μου πει: «Εγώ περίμενα να είσαι αλλιώς», τον ρωτάω: «Γιατί εσύ είσαι και αλλιώς;». Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Να σας πω κάτι; Γενικά δεν «παίζω», ζω. Είναι άλλο το να «παίζεις» ότι έχεις μια ζωή και άλλο το να ζεις τη ζωή σου.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV