Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και το Instagram την «αποθεώνει»!

0
93

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ένα απίθανο κορμί και δεν διστάζει να μας το δείξει, με κάθε νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το “Ρουκ Ζουκ” που, όπως θα λέγαμε, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μετά από την λήξη της φετινής σεζόν, αποφάσισε να αφιερώσει πολύ ποιοτικό χρόνο στον εαυτό της και να κάνει διακοπές, μιας και αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλάρώσει και να περάσει υπέροχα, για να γεμίσει τις μπαταρίες της, ώστε να έχει πολλή ενέργεια την ερχόμενη απαιτητική σεζόν. Η παρουσιάστρια μάλιστα επισκέφθηκε διάφορα μέρη, έκανε πεζοπορία, που τόσο πολύ της αρέσει, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να μας περιγράψει όλα της τα συναισθήματα, για την αίσθηση ελευθερίας που ένιωσε.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την ίδια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο και τόνιζε καταπληκτικά το καλλίγραμμο σώμα της. Παράλληλα, το χαμόγελό της ήταν πρωταγωνιστικό, κάτι που μαρτυρούσε το πόσο πολύ απολαμβάνει τη στιγμή!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV